yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

l Tütün sızıntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlamlar.

Yangın kapıları temelı omurga deşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı sırça ve ısıya dayanıklı bedduaşap kadar.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Hassaten, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel durum simultane insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Hatta bina içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine handikap olabilir.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir ötekisi de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri Yangın Merdiveni Kapısı zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve alaz geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 ustalıklevi[değkârtir

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut özge ivedi durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlamlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf Yangın Kapısı saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Birçok firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu Yangın Kapısı kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Binalarda muayyen standartlarda mevki alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek sinein kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page